o ogorach wszystko
No to mamy jednego w dupę. Teraz tak koziołek teraz napisz posta o czymkolwiek tam, ale skończ go powodzenia chłopaki. Wtedy nie wpadną, ze najt może być w mafii. Teraz mogą sie czepić mnie i pixika, bo nie glosowaliśmy na koziołka. Następny napewno jest JB do odstrzału, trzeba liczyć, że po nim podejrzanym stanie się Philip.
Administrator
Módlmy się, żeby ksiądz się nie modlił za JB...
ja jak dzisiaj znajde troche czasu napisze jakis testament... i prosze was o jedno Ostatnia wola zmarłego: napisanie mordu na jakiegos mocarza (pojawi sie albo dzis albo jutro tu na forum) niestety dojebali się mojego stylu, chyba że detektyw mnie sprawdził bo JB był za bardzo przekonany do mojej winy, co bardzo mnie zdziwiło. Pozdro i dzięki za gre... przynajmniej nabrałem odrobine doświadczenia w tych klimatach
Administrator
Koziołek, gadaj z POLfanem odnośnie pisania morderstw, bo on też tam je chciał napisać. Bodajże na JB.
Dobrze będzie, jak pożegnasz się tak jak sugerował bodajże kleyo - powodznia chłopaki.
A testament sobie walnij, tylko mnie nie pogrążaj bardziej.
Administrator
WIADOMOŚĆ ŻYCIA LUB SMIERCI MAFIII
Zosatłam wkrecona do AntyMafii. JB i Global. Global jest detektywem. Polfan stracony, ja nie mogę nic zrobić. Teraz bede kierować AM aby nie sprawdzili pixika i kleja. Sprawdzaja tych co się wybijają, i są nadaktywni. Dalsze pouczenia później.
Rozkaz głowny. Nabawić się anemii
Administrator
To jest jakas paranoja, walic do mnie na gg, przedstawiac sie za kazdym razem i walic, reszty nie chce mi sie pisac... moze jutro cos napisze...
Administrator
Meksyk to jest, dlatego że JB steruje Globalem, a Global wyciąga info od Mg...
Niestety, panowie, tak to my nie wygramy.
Administrator
Dzieci moje, już to, że jestem w AM to jest gra nieczysta... wiecej nam nie trzeba... ;>